Ankara Ücretsiz Diyetisyen-Diyetisyen Ankara

Ankara Ücretsiz Diyetisyen

Ankara Diyetisyen Uzmanı

Öyle bir sistem düşünün ki size hem ücretsiz diyetisyen hizmeti versin, yemeklerinizi diyetisyen kontrolünde hazırlasın hemde kapınıza kadar getirsin. Sizce de süper olmaz mı? İste bu işlemlerin hepsini Formena sizin için hazırlamakta, üstelikte bunlar için ekstra bir ücret de istememekte, aldığınız yemekler ile birlikte ücretsiz Ankara diyetisyen hizmetini de sunmakta. Formena olarak, herkesin sağlıklı ve dengeli beslenmeye erişimi olması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, ücretsiz diyetisyen hizmetimizle sizi hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için buradayız.

Formda kalabilmek için diyetisyen ve beslenme uzmanlarından destek alarak beslenmenin ne kadar önemli olduğunu düşünürsek 30 yıllık tecrübeli diyetisyeni ile bu hizmeti ek ücret talep etmeden veren ve bu sıkıcı süreci kolaylaştıran Formena'nın adrese teslim diyet yemek hizmetinin çok kısa sürede hayatınızın bir parçası olacağı yadsınamaz.

ankara diyetisyen

Ücretsiz diyetisyen hizmetimiz Formena da şu an Ankara için geçerlidir. Bu hizmet kapsamında; ofisimize gelerek diyetisyenimiz tarafından vücut analizi ve ölçüm yapılmakta, Tanita cihazında ölçüm sonucuna göre doğru kalori miktarınız hesaplanmakta, ölçüm sonucunda çıkan değerleriniz üzerinden de diyetisyenimizle yüz yüze görüşme sağlanmaktadır. Diyetisyenimiz, herhangi bir sağlık sorununuz varsa yakın tarihteki son tahlillerininizi de göz önüne alarak diyetinizde dikkat etmeniz ve uygulamanız gerekenler hakkında sizi bilgilendirecektir. 

Ayrıca diyetisyenlerimiz, panelinizde kilo bilgilerinizi düzenli olarak girdiğiniz taktirde kilo grafiğinizde herhangi bir değişiklik gözlemlediklerinde duraksama, ani azalma vs gibi sizi arayarak destek olacaklardır. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmanıza ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak motivasyon ve rehberliği de sağlayacaklardır.

Ücretsiz diyetisyen hizmetimizden yararlanmak için:

  • İhtiyacınız olan ürünü satın alabilirsiniz ya da anasayfanın altında bulunan "Sizi Arayalım" yazan yeşil kutucuğa tıklayarak çıkan mini formu doldururabilirsiniz. İkisi için de müşteri danışmanlarımız sizinle irtibata geçeceklerdir. Bu hizmetten yararlanmak için öncelikle paket satın almanız gerekmektedir.
  • Aldığınız paketin 30 gün ve üzeri olması gerekir. Her 30 günlük pakette 1 tane diyetisyen ölçüm ve görüşmesi hakkınız olacaktır.
  • Formena Ankara için geçerlidir.

Ücretsiz Ankara Diyetisyen

Diyetisyen ve beslenme uzmanlarından destek almak diyete başlamanın en ciddi adımıdır. Yavaş ama kalıcı bir sonuç almak, sadece zayıflama hedefiyle değil de düzenli bir beslenmeyi de tercih ederek siz de sağlıklı bir hayata adım atabilirsiniz.

Ankara'da düzensiz beslenme alışkanlıklarına bir hafta içerisinde son veren FORMENA  Ankara diyetisyen ve beslenme uzmanlarından oluşan ekibiyle 7/24 hizmetinizde...

Sizi Arayalım
Formena Diyet Yemekleri