En İyi Diyet Yemek Servisi-En İyi Diyet Yemek Servisi

En İyi Diyet Yemek Servisi

En İyi Diyet Yemek Servisi

Diyet yapmaya karar verip, yemeklerinizi hazırlamaya vakit bulamıyorsanız ya da yemek yapma konusunda yetenekli olmadığınızı düşünüyorsanız, çözümü artık çok basit. Hem pratikliği hemde sağlıklı yemekleri ile en iyi diyet yemek servisi aramalarında Formena son dönemde en çok tercih edilenlerden biri oldu. Özellikle iş yerlerinde yemeklerin diyet listenize uygun olmadığında veya işyerinizde yemek hizmeti hiç yoksa diyete başlamak daha da zorlaşıyor ve diyete başlamadan vazgeçiliyor. Özellikle uzun mesai saatleri ve kadınlar için çocuklu yaşam sürecinde diyet yemeklerinizi hazırlama süreci vs derken tam saatinde yiyebilmeniz de mümkün olmuyor.  Formena tüm bu zorlukları ortadan kaldırarak sizlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Diyet Yemek Servisinde Nelere Dikkat Edilmeli?

Hem ideal kilomuza ulaşmak hem de beslenme alışkanlığı kazanmak için diyet yemek servisinden yararlanmak gerekir. Zamanı iyi kullanmak ve düzenli beslenmek açsından diyet yemek servisinde nelere dikkat edilmeli, sorusu merak edilmektedir.

Formena diyet servisi olarak şu konulara dikkat etmekteyiz:

  • Kalite
  • Hijyen
  • Uzman Diyetisyenler
  • Kalorisi hesaplanmış menüler
  • Usta aşçılar
  • Yemek çeşitliliği
  • Zamanında teslimat

Kalorinize uygun porsiyon ölçümleri yapılarak, yağ, karbonhidrat, protein ihtiyacına yönelik ayarlanmış yemekleriniz ister evinize ister ofisinize saati saatine hizmetinize sunuluyor. Ayrıca en iyi diyet yemek servisi olarak Formena Ankara'da 30 günlük üyeliklerde diyetisyen hizmetini ücretsiz veriyor.

Taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak yapılan diyet yemekleri ister soğuk ister sıcak servis olarak ayağınıza kadar getiriliyor.

Formena kullanmanın avantajlarından bahsedecek olursak; çeşitli kalori miktarlarına uygun hazırlanan yemekler, diyetisyen kontrolünde hazırlanan diyet listeleri, kullanılan malzemelerin günlük ve taze oluşu, donmuş ürün kullanılmaması olarak sıralayabiliriz. Ayrıca farklı kaloride hazırlanan diyet listeleri için fiyat değişmiyor, gün sayısına göre tek fiyat uygulaması mevcut. Üyeliğinizi gerçekleştirdiğinizde sitemiz üzerinden günlük listenizi, kalori ihtiyacınızı takip edebilirsiniz. Mobil uygulamayı telefonunuza indirerek su ihtiyacınıza yönelik bildirimler alır, öğün saatlerinizde hatırlatmalar yapılır. Memnun kalmadığınızda ise sebep göstermeksizin para iadesi almanız mümkündür. Üyeliğinizi de istediğiniz kadar dondurabilirsiniz, bu durumda hakkınız yanmıyor, istediğinizde yeniden başmanızı mümkün kılıyor.

Tüm hijyen kurallarına uyularak sizlere hizmet veren Formena her gün Ultraviyole ışınlarla mutfakta bakteri ve mikroplardan sterilize edilerek paketleniyor.

Helal sertifikasına ve ISO22000 gıda güvenliği yönetim sistemi belgelerine sakip Formena’da FDA onaylı poliproplen kaplar kullanılır ve termal çantalarda soğuk zincir korunarak adreslere teslim edilir.

Menüleri yasaklarla dolu olup katı kurallara sahip değildir, tatlılardan kebaplara her türlü yiyecek mevcuttur.

En iyi diyet yemek servisi denildiğinde akla gelen Formena, 5 günlük deneme paketi hizmetinde bile sağlıklı kilo verdiğinizi tartıda göreceksiniz.

Sorular

İyi bir diyet yemek şirketinin önceliği müşteri sayısını arttırmak değil, müşteri önceliklerini dikkate almasıdır, Ücret iadesi, Diyetisyen desteği, Kaloriye göre fiyat değişikliği yapmaması, Kalite belgeleri gibi maddeler ile şirketin müşteri odaklılığı değerlendirilebilir.
Sizi Arayalım
Formena Diyet Yemekleri

Sıkça Sorulan Sorular

Diyet yemek şirketlerinde nelere dikkat edilmeli?

İyi bir diyet yemek şirketinin önceliği müşteri sayısını arttırmak değil, müşteri önceliklerini dikkate almasıdır, Ücret iadesi, Diyetisyen desteği, Kaloriye göre fiyat değişikliği yapmaması, Kalite belgeleri gibi maddeler ile şirketin müşteri odaklılığı değerlendirilebilir. Detaylar